Kundkorg
svenfidees

Köpvillkor

Lägsta ålder:
För att få handla i vår webbutik måste du ha fyllt 18 år.

Priser:
25% moms ingår i alla priser i vår webbbutik.

Lägsta ordervärde:
Lägsta ordervärde på vår webshop är 250 SEK.

Betalning
För privat personer så erbjuder vi två alternativ för betalning, Antingen Swish i förskott med spårbar frakt eller postförskott. Vid postförskott så betalar man när man hämtar ut paketet.

För föreningar, företag och kommunla/statliga verk så erbjuder vi faktura, Vänligen ta kontakt med oss om produkter ni skulle vara intreserade av.

Leveranstid:
Vi förbinder oss att skeppa varorna från vårt lager senast 7 arbetsdagar efter inkommen order. Leveranstid tillkommer mellan 2-4 dagar.

Frakt:
Beställningar kan skickas enligt två alternativ:

  1. Post Nord- Postförskott vilket innebär att mottagaren får hämta godset mot postförskott vid närmaste Post Nord utlämningsställe. Avisering om att godset finns på plats sker via SMS eller E-post.
  2. Post Nord - Faktura, vilket innebär leverans till mottagarens adress. Avisering om att godset är på väg sker via SMS eller E-post, mottagaren förväntas finnas hemma vid leveransen.

Fraktavgifter:
150 SEK (inkl 25% moms) per sändning.

Fraktfritt:

Vid köp för minst 3.000 SEK inom Sverige bjuder vi på fraktkostnaden.

Försäljningsvillkor utanför Sverige:
För närvarande kan vi bara erbjuda webbförsäljning till leveransadresser inom Sverige. För leveranser utanför Sverige, vänligen kontakta oss via e-mail eller ring oss under kontorstid.

Garanti:
Enligt konsumentköplagen. Kontakta vår kundtjänst vid eventuella problem.

Skadade varor:
Om du upptäcker ett paket som är skadat redan när du hämtar det på posten eller hos DHL anmäl genast på platsen. Upptäcker du en transportskada först när du kommer hem och öppnar emballaget, ta då utan dröjsmål med dig hela försändelsen inkl. emballage tillbaka till posten igen eller kontakta DHL och fyll i en skadeblankett.

Ej utlösta varor:
Vid ej utlösta varor debiteras alla fraktkostnader, samt 50 SEK i extra expeditionsavgift.

Ångerrätt:
Enligt distansavtalslagen som trädde i kraft 1:a juni 2000, har du som privatperson rätt till 14 dagars ångerrätt. Det innebär att om du ångrar ditt köp inom 14 dagar, har du rätt att byta varan eller få pengarna tillbaka inom 30 dagar efter att vi mottagit varan i retur. Detta gäller endast om varan hålls i väsentligen oförändrat skick. Om det skulle visa sig att varan är använd eller på något annat sätt förändrar från sitt nyskick i form av repor, saknade tillbehör, saknade förpackningar eller brutna plomberingar, upphör rätten att ångra sig.

Om du vill returnera något, måste du kontakta oss först för att få ett returnummer. Det är ditt ansvar att varan och dess originalförpackning kommer tillbaka till oss i oskadat skick. Se därför till att varan emballeras väl. Om något skulle hända med varan trots att det emballerats på ett tillfredställande sätt, så är det posten som är ersättningsskyldig.

Personsliga uppgifter:
När du fyller i personuppgifter i vårt orderformulär i samband med en beställning, skickas detta via e-post till vår ordermottagning. Vi sparar sedan dina uppgiftet i vårt kundregister som är lokalt lagrat på vår egen dator, helt skilt från internet och andra nätverk. Därför kan ingen annan än vi ta del av dina personuppgifter. Kungsviks Alltjänst förbinder sig att inte sprida dina uppgifter vidare till någon annan utan ditt tillstånd.

Förbehåll:
I händelse av valutaförändringar och andra ej påverkbara kostnader, förbehåller vi oss rätten att göra motsvarande prisjusteringar. Vi reserverar oss för eventuella skriv- och prisfel efter publicering av webbplatsen.

Referenser Ex. på kunder inom olika branscher

Minec Produktion AB Expander System Sweden Scanfil Åtvidaberg AB Hanza KA Åtvidaberg Sanero Åtvidabergs Kommun

Kungsviks Webbutik Närproducerat & Ekologiskt

Kungsvik

Vi öppnar webbutiken inom kort!

Logga in eller Registrera