Kundkorg
svenfidees

Tjänster

Fastighetsskötsel

FastighetsskötselVi hjälper både små och stora fastighetsbolag, företag och privatpersoner med yttre och inre skötsel. Vi har en stor egen maskinpark för gräsklippning, snöröjning, sandning, maskinell sopning. Vi erbjuder har vi också inre tillsyn och städning.

 

 

Klicka på en bild för att förstora den.

Ekologiskt lantbruk

Ekologiskt lantbrukKungsviks Alltjänst AB driver ett Ekologist lantbruk där vi föder upp nötkreatur och lamm, vi har också hästar, kaniner, frigående höns och egna bisamhällen.

Allt som gården och djuren kan leverera ser vi till att förädla i så stor mån som möjligt, dessa produkter säljer vi sedan via vårt kontaktnät, i vår webbutik eller på marknader. Det går också bra att komma hem till oss för att se våra produkter. Vår vision är att kunna leverera närproducerat till en hög kvalité

 

Klicka på en bild för att förstora den.

Entreprenad

EntreprenadVi erbjuder många tjänster inom området Entreprenad så som enskilt avlopp (ME Certifierade), stenspräckning, dräneringar, trädfällning, plattsättning, schaktning, pooler, anläggning av tomter, markberedning inför plantering, dikesrensning, containertransporter, snickerier samt uthyrning av modulbyggställning (montering upp till 9m), byggtjänster såsom altaner, staket mm.

 

 

Klicka på en bild för att förstora den.

Företagsservice

FöretagsserviceKungsviks Alltjänst hjälper dig med de flesta uppdrag inom företagsrelaterade serviceuppdrag. Vi hjälper företag med bl.a montagearbeten av t.ex. pelarsvängkranar, möbler, pallställ omflyttningar m.m. Olika servicearbeten och underhåll såsom  emballagebyggen, produktionshjälpmedel och fixturer. Vi har ett mindre snickeri och en mindre smides- och plåtverkstad,

Vi har en egen personal- och maskinpark för lokalvård till främst företag. Egen truckpark med motviktstruckar och sidstaplare flera pelarliftar med arbetshöjder från 4,5-6,5m som vi enkelt kan flytta mes oss. Vi har de certifikat och utbildningar som normalt krävs för industrin som tex. ID06, heta arbeten, fallskydd, truckort, lift kort, ESD utbildning m.m.

Klicka på en bild för att förstora den.

Referenser Ex. på kunder inom olika branscher

Minec Produktion AB Expander System Sweden Scanfil Åtvidaberg AB Hanza KA Åtvidaberg Sanero Åtvidabergs Kommun

Kungsviks Webbutik Närproducerat & Ekologiskt

Kungsvik

Vi öppnar webbutiken inom kort!

Logga in eller Registrera